Lørdag, 19. maj 2018 - af Marianne Singer

KGL. BRYLLUP: Alt om prins Harry og Meghan Markles søde brudebørn

Fotomontage: Prinsesse Charlotte, Meghan Markle, prins Harry og prins George.

Fotomontage: Prinsesse Charlotte, Meghan Markle, prins Harry og prins George.

Foto: ALL OVER PRESS
10 bedårende brudebørn, deriblandt prins George og prinsesse Charlotte, følger bruden Meghan Markle på vej, når hun siger ja til prins Harry i Windsor.

Det er altid et helt særligt øjeblik, når bruden kommer ind i kirken med de søde brudebørn. 

Også prins Harry og Meghan Markle har som ved tidligere kongelige bryllupper valgt at lade brudesvende og brudepiger i forskellige aldre være med til deres vielse i St. George's Chapel på Windsor Castle. 

Ti søde brudebørn

BILLED-BLADET giver dig her en oversigt, hvem de ti brudebørn er, som følger Meghan Markle på vej.

Prins George, 4, er nummer tre i den britiske tronfølge og søn af prins William og hertuginde Catherine. 

Prinsesse Charlotte, 3, er den fjerde i arvefølgen til den britiske trone og lillesøster til prins George. 

Søskendeparret var også brudebørn ved hertuginde Catherines lillesøster, Pippa Matthews bryllup i maj sidste år. 

Florence van Cutsem, 3, er gudbarn til prins Harry og datter af Harry og prins Williams barndomsven Nicholas van Cutsem og hustruen Alice van Cutsem. Hendes kusine, Grace Van Cutsem, var i 2011 brudepige ved prins William og hertuginde Catherines bryllup.     Remi, 6, og Rylan Litt, 7, har begge Meghan Markle som gudmor. De to søstre er døtre af taskedesigner Benita Litt, der er nær veninde med bruden og hendes mand Darren Litt. Benita har også et firma, der motiverer andre med at komme i gang med deres egen forretning.    Ivy Mulroney, 4, og hendes tvillingebrødre Brian og John på syv år, er børn af Meghan Markles gode veninde Jessica Mulroney. Udover at være en PR-agent og kendt stylist for blandt andre Sophie Gregoire-Trudeau, Canadas premierminister Justin Trudeaus hustru, ejer hun også en brudekjoleforretning i Toronto. Hendes mand Benedict er søn af den tidligere canadiske premierminister Brian Mulroney. Hele verden kunne se, hvor tætte Jessica og Meghan er, da de i oktober fulgtes til Invictus Games i Toronto, hvor Meghan for første gang viste sig officielt ved prins Harrys side.    
  Zalie Warren, 2, er den yngste blandt brudebørnene og datter af Jake Warren, der rådgiver dronning Elizabeth om væddeløbsheste, og hans hustru Zoe. Derudover er Jake også en god skoleven fra prins Harrys tid på Eton. Prins Harry er gudfar til Zalie.    Jasper Dyer, 6, er gudbarn til prins Harry. Han er søn af Amanda og Mark Dyer, der har været en slags mentor og rådgiver for prins Harry i de svære år efter prinsesse Dianas død. Det var også Mark, der ledsagede Meghan Markle til et af hendes første officielle arrangementer, efter hun var begyndt at date prins Harry. Sammen overværede de prins Harry spille polo i Ascot ved Berkshire i maj 2017. Mark har tidligere været staldmester hos prins Charles.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden