Lørdag, 19. maj 2018 - af Juliane Olsen

KGL. BRYLLUP: Det bliver der spillet i kirken

Meghan Markle og prins Harry

Meghan Markle og prins Harry

Foto: ALL OVER PRESS
Under vielsen mellem prins Harry og Meghan Markle vil der blive spillet musik af Etta James og Ben E. King i kirken.

Det er til tonerne af sangen ”Amen/This Little Light of Mine” af den nu afdøde amerikanske sangerinde Etta James, at det nygifte par, prins Harry og Meghan Markle, sammen vil gå ud af kirken efter vielsen. Det har Kensington Palace nu offentliggjort. 

Sangen, der er fast indslag i mange afroamerikanske kirker, vil blive fremført af et gospelkor. 

Ben E. King bliver spillet i kirken

Før selve ceremonien vil der desuden blive fremført ”Fantasia on Greensleeves” af Ralph Vaughn William og ”Chanson de Matin” af Edward Elgar.

Desuden vil gæsterne også kunne lytte til soulklassikeren ”Stand by me” af Ben E. King samt ”Symphony No 1” af den britiske barokkomponist William Boyce.

Til slut vil den britiske nationalmelodi naturligvis blive spillet, og meldingen fra det britiske hof har været, at brudeparret har tænkt nøje over valget af salmer og musik.

Prins William og hertuginde Catherine tog klassiske valg

Faktisk har prins Harry og Meghan Markle søgt råd hos prins Charles omkring valget af den orkestermusik, der skal spilles før ceremonien.

Til sammenligning holdt prins William og hertuginde Catherine sig helt til de klassiske valg af musik samt salmer, da de blev gift tilbage i 2011.

Heriblandt var ”Jerusalem”, ”Guide Me”, ”O Thou Great Redeemer”, der er skabt af komponisterne Parry, Walton, Bach, Delius og Britten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden