8. okt. 2018
Af af Dorte Quist og Malan Joensen

KGL. BRYLLUP: Fem facts om prinsesse Eugenies forlovede, Jack Brooksbank

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank.
Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank.
Foto: MEGA
Der er kun få dage til dronning Elizabeths barnebarn, prinsesse Eugenie, skal giftes med Jack Brooksbank.

Fredag den 12. oktober siger dronning Elizabeths barnebarn prinsesse, Eugenie, 28, og Jack Brooksbank, 32, ja til hinanden ved et storslået bryllup i Windsor.

Et væld af kendte og kongelige deltager i efterårets store royale fest, og i anledning af den forestående ceremoni ser vi nærmere på, hvem gommen er.

  • Jack Brooksbank er søn af en statsautoriseret revisor, George, og hustruen Nicola. Han har en yngre bror, Thomas, der arbejder i finansverdenen.
  • Han har gået på en af Englands velrenommerede og eksklusive kostskoler, Stowe, i Buckinghamshire.
  • Som barn og ung drømte Jack Brooksbank om at eje en kæde af pubber, og som et led i at forfølge den drøm droppede han at gå universitetsvejen, som mange af hans venner ellers gjorde.
  • Han begyndte som tjener på pubben Admiral Codrington i Chelsea og arbejdede i flere år på kendte pubber og in-steder, som han efterhånden begyndte at bestyre. Det var også i disse år, at han blev en god bekendt af bl.a. prins Harry og nogle af hans venner. Undervejs blev Jack også ambassadør for George Clooneys berømte tequilamærke, Casamigos.
  • I dag arbejder han på at realisere sin ungdomsdrøm om at åbne en kæde af pubber rundt om i England, og på den måde skiller han sig meget ud fra resten af prinsesse Eugenies omgangskreds, der enten lever af deres formue eller arbejder i Londons økonomiske centrum - en forskel, som prinsesse Eugenie efter sigende er meget glad for.
Kilde: Daily Mail og Hello Magazine.

Læs mere om: