14. okt. 2018
Af Niels Burgos

KGL. BRYLLUP: Skønt foto med alle brudebørnene

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank med de otte brudebørn
Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank med de otte brudebørn
Foto: Mega
Det britiske hof har udsendt de officielle fotos af brudeparret prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank.

Man kan godt gætte på, at der har været liv og glade dage i det smukke White Drawing Room på Windsor Castle umiddelbart efter brylluppet mellem prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fredag den 12. oktober. Her samledes brudeparret og deres familier - og ikke mindst de otte, søde brudebørn - til den traditionelle optagelse af officielle bryllupsfotos.

Robbie Williams' datter

På et af billederne ses de nygifte omgivet af deres otte brudebørn: Prins George med sin søster prinsesse Charlotte. Robbie Williams datter, Theodora. Prinsesse Eugenies gudbarn. Maud Windsor, søskendeparret Isla og Savannah Phillips, lille Mia Tindall og brudesvenden Louis de Givenchy.

Billedet er skudt af fotografen Alex Bramall - der ud over at være en dygtig fotograf også må antages at være ganske god til at få otte livlige børn til at sidde stille længe nok til at der kan tages et foto.

I BILLED-BLADET, der udkommer på torsdag den 18. oktober, kan du se alle de flotte officielle fotos, når du får et helt særligt tillæg om det kongelige bryllup.

Læs mere om: