Kom helt tæt på ikonisk brudekjole

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi. 

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi. 

Fotomontage: MEGA
Prinsesse Beatrice havde været i farmors klædeskab, da hun skulle finde sin brudekjole.

Da prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi blev gift ved et afdæmpet og hemmeligt bryllup den 17. juli i år, var bruden iført en drøm af en brudekjole.

Og den kan man nu tage i øjesyn helt tæt på, hvis man er i nærheden af Windsor Castle, hvor brudekjolen bliver udstillet.

Det oplyser den britiske kongefamilie på Twitter. 

Frem til den 22. november kan man komme helt tæt på den fantastiske kreation, der faktisk stammer helt tilbage fra dronning Elizabeths unge dage.

Norman Hartnell, der stod bag mange umådeligt smukke kjoler til dronningen og de andre kvinder i kongefamilien, kreerede den skinnende drøm i elfenbensfarvet silketaft. Han sørgede også for, at et overdådigt antal påsyede krystaller i forskellige former understregede monarkens elegance.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Norman Hartnells kjole blev i forbindelse med brylluppet lavet om, og der blev blandt andet sat ærmer på.

I spidsen for ændringerne stod Angela Kelly, der er dronning Elizabeths højre hånd i mange henseender, men i særdeleshed når det kommer til garderoben, samt den britiske designer Stewart Parvin, der tidligere har stået bag kreationer til de kongelige. 

Ifølge Royal Collection Trust vil man på udstillingen også kunne se prinsesse Beatrices brudesko fra det italienske modehus Valentino samt en kopi af brudebuketten, udført i kunstige blomster. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden