29. jun. 2017
Af Juliane Olsen

Kongelig kogekunst: Det spiser prins William og familien aldrig

Hertuginde Camilla, dronning Elizabeth, prins Philip, hertuginde Catherine, prins William, prins George, prinsesse Charlotte, prins Charles, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice
Hertuginde Camilla, dronning Elizabeth, prins Philip, hertuginde Catherine, prins William, prins George, prinsesse Charlotte, prins William, prins Charles, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice
Foto: AOP
Der er en essentiel ingrediens, der ifølge tidligere hofkok aldrig er med i måltiderne i det britiske kongehus.

Hertuginde Catherine, dronning Elizabeth og prins William har en helt særlig regel for en ingrediens, der aldrig kommer med i deres måltider.

Ifølge onlinemagasinet Racked kan det godt synes som en luksus at være kongelig, men det er faktisk ret hårdt arbejde.

Hertuginde Catherine er f.eks. en af de mest fotograferede kvinder i verden, og hun deltager jævnligt i offentlige arrangementer.

Hertuginde Catherine følger etiketten

Sammen med prins William, prins Harry og hendes børn, prins George og prinsesse Charlotte, er hun vant til at være i offentlighedens søgelys.

Derfor følger hun også en række strenge etiketteregler for at være den perfekte kongelige, og her er en særlig regel, som alle følger inklusive dronning Elizabeth.

Det er den britiske kok Carolyn Robb, der har arbejdet som fuldtidskok på Kensington Palace, som afslører dette.

Hvidløg var forbudt

Hun har tilberedt måltider til prins Charles og prinsesse Diana, og der var én ting, hun lærte altid var forbudt i måltiderne.

– Den eneste ting, der var forbudt, var hvidløg. Og grunden til det var selvfølgelig, at de udfører mange offentlige forpligtelser, siger hun.

Undervejs er de kongelige tæt på folket, og de ønsker selvfølgelig ikke at generere dem ved at bære en hvidløgslugt med sig.

Læs mere om: