Lørdag, 12. december 2020 - af Trine Larsen

Kongelige børn på den røde løber for første gang

Kate og William med børnene Louis, Charlotte og George. 
Kate og William med børnene Louis, Charlotte og George. 
Foto: Ritzau Scanpix
Når det gælder om at takke medarbejderne i sundhedssektoren og alle erhverv omkring dem, stiller prins William og hustruen Kate gerne op. Således også fredag aften, hvor hertugparret af Cambridge til stor overraskelse ankom til en velgørenheds-forestilling i London - sammen med deres tre børn, som for første gang debuterede på den røde løber.

Hertugparret af Cambridge, prins William og hustruen Kate, overraskede alt og alle, da de ankom til London Palladium fredag aften, for med sig havde de deres tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Børnene var med på "den røde løber" for første gang i deres liv og familien var samlet for første gang offentligt i mere end en måned. Men det var også i en god sags tjeneste, idet aftenens forestilling var tilegnet sundheds-og hjælpearbejdere, renovationsfolk, frivillige og andre, som har knoklet under Corona-krisen og gjort en "fenomenal indsats".

- Dette er det mindste vi kunne gøre, for at takke alle jer, for alt hvad I gør, dag ud og dag ind, i arbejdet med landets sikkerhed og med at tage vare på dem, som behøver det mest. Hele året har i givet jeres absolut bedste, og gjort bemærkelsesværdige store ofre, sagde prins William bl.a. i en tale forud for forestillingen.

Prins Louis, prinsesse Charlotte og prins George.
Foto: Ritzau Scanpix

Imens sad hustruen Kate og børnene for første gang i kongelogen, hvor de havde fint udsyn og spændt fulgte aftenens underholdning.

Yndigst var naturligvis fem-årige prinsesse Charlotte, der var i en ternet kjole, mens hendes storebror prins George,7, var i mørke bukser og fin stribet Ralph Lauren Sweater. Lillebror Louis,2, var i mørke jeans og blå jakke, i øvrigt arvet fra storebor George. Men også hertuginde Kate tiltrak opmærksomhed i sin smukke,  langærmede konge-blå kjole med hvidt mønster fra Alessandra Rich og høje hæle.

Den store opmærksomhed, da Cambridge-familien ankom tog de tre kongelige børn med ophøjet ro, men holdt dog godt fast  i forældrens hænder, da de lidt overvældet også kunne se, deres forældre bære mundbind, så snart de kom indenfor i Palladium, hvor bl.a Elaine Page optrådte.

Billederne fra ankomsten kan du se HER

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden