Lørdag, 3. oktober 2020 - af Trine Larsen

Kongelige børn stiller spørgsmål om dyr til kendt tv-personlighed

Kate, Charlotte, George, William og Louis
Kate, Charlotte, George, William og Louis
Foto: MEGA
I den sødeste video, som i dag er blevet udsendt af prins William og hertuginde Catherine, ses deres tre børns tydelige glæde ved dyr. Og de får endda lov at stille spørgsmål til én af verdens mest kendte zoologer og formidlere af natur-og dyrehistorier, Sir David Attenborough.

De tre royale rollinger, prins George,7, prinsesse Charlotte,5, og prins Louis,2, der er børn af prins William og hustruen Kate, har endnu engang smetet hjerterne på de britiske følgere af det populære par og deres børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På en video, udsendt fra hertugparrets officielle Instagram, ses de tre børn stille spørgsmål til en af englands mest kendte og elskede dyre-venner, Sir David Attenborough, der har medvirket i hundredevis af naturprogrammer og åbnet verdens øjne for det truede og mangfoldige dyreliv.

Syv-årige prins George lægger ud med spørgsmålet; Hej, David Attenborough, hvilket dyr tror du er det næste, som uddør?

- Lad os håbe, at der ikke bliver nogen, der er nemlig mange ting, vi kan gøre for at forhindre det, fortæller Attenborough og giver de de engange truede bjerggorilla i Afrika, som eksempel. Han fortæller, at gorillaerne, der dengang kun fandtes 250 af, nu er oppe over 1000, fordi man passer på arten, følger dem og støtter økonomisk fra hele verden.

Prinsesse Charlotte,5, afslører, at hun godt kan li' edderkopper og spørger, om Attenborough også kan lide de små kryb.

- Jeg ELSKER edderkopper og jeg er SÅ glad for, at du også kan li' dem, Jeg synes også de er vidunderlige...og kan ikke forstå, hvorfor folk er bange for dem, siger zoologen og giver sit bud på hvorfor og opfordrer prinsessen og andre til at se, hvordan et edderkoppespind bliver til, inden prins William og hertuginde Kates yngste, prins Louis, 2, får lov at stille det sidste spørgsmål:

- Hvilket dyr kan du bedst li?

Den nu 94-årige Sir David Attenborough afslører, at han elsker aber aller mest. Men da han jo ikke kan have aber hjemme, må han vælge mellem andre. husdyr, en hvalp eller en killing, så ville han vælge...en hundehvalp.

Se den søde video med de kongelige børns spørgsmål HER.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden