Kongelige fortæller: Det er vores yndlingsblomster

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Arkivfoto: MEGA
Dronning Elizabeths yndlingsblomst blev brugt i hendes kroningsbuket. Læs og artiklen og se, hvilken der er majestætens favorit.

På grund af corona-virus er en af dronning Elizabeths yndlings-traditioner, Chelsea Flower Show, blevet aflyst i sin normale form, og den smukke blomsterfestival bliver i stedet for ”afholdt digitalt” i form af designere og planteeksperter, der blandt andet vil give gode råd om planter på nettet.

Dronning Elizabeths yndlingsblomst

For at markere traditionen har dronning Elizabeth og flere af hendes familiemedlemmer løftet sløret for, hvilke blomster der er deres absolutte favoritter!

Ifølge Hello Magazine er dronning Elizabeths yndlingsblomst den smukke liljekonval. Denne blomst må også betyde noget helt særligt for den 94-årige dronning, da den indgik i buketten ved hendes kroning i 1953.

Fra ridderspore til julerose

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

 

Hos prins Edward og grevinde Sophie var det derimod azalea, der er den store favorit, da den ”er så betagende på denne tid af året og har den mest berusende duft”.

Prins Charles valgte riddersporen, mens hertuginde Camillas yndlingsplante er løvefod, da den ifølge hertuginden er god til både haven og vasen.

Prinsesse Anne afslørerede ifølge Hello Magazine, at hendes yndlingsblomst er de yndige juleroser.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden