5. jan. 2018
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel værter for William og Kate

Hertuginde Catherine
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er værter for prins William og hertuginde Catherine sidst i januar.
Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel tager sig af prins William og hertuginde Catherine, når de sidst i januar kommer til Sverige.

Det bliver uden tvivl både fornemt og festligt, når prins William og hertuginde Catherine sidst i januar kommer til Sverige.

Ifølge Svensk DAMtidning er det kronprinsesse Victoria og prins Daniel, der vil være værter for hertugparret under besøget.

Yderst populære par

– Kronprinsessen og prins Daniel er værter under besøget. Kongen og dronningen byder hertugparret på en frokost, og derefter deltager kronprinsesseparret i flere programpunkter sammen med hertugparret, fortæller hoffets informationschef, Margareta Thorgren, til bladet.

Det er dermed to yderst populære, kongelige par med masser af karisma, der fører an under det to dage lange visit.

Tager videre til Norge

Før besøget har kronprinsesse Victoria og prins Daniel et møde med Storbritaniens ambassadør i Sverige, David Cairns, på det kongelige slot, og deltager også i et informationsmøde omkring det spændende besøg.

Programmet for besøget, der finder sted den 30. og 31. januar, er endnu ikke offentliggjort.

Efter opholdet i Sverige tager prins William og hertuginde Catherine videre til Norge, hvor de vil være på officielt visit den 1. og 2. februar.

Læs mere om: