Kvinde dropper advokatdrøm for at blive fuldtids Kate-lookalike

Hertuginde Catherine i Australien.

Hertuginde Catherine i Australien.

Foto: AOP
Britiske Christina Spencer går all in for at få en "kongelig" karriere som Hertuginde Kate-lookalike.

Lidt kongelig har man jo lov til at være, og 26-årige Christina Spencer leder - som sikkert mange andre kvinder jorden rundt - efter sin helt egen Prins William. Men hun gør det lidt mere målrettet.

Hun leder nemlig efter en professionel prins William-lookalike, som hun kan posere sammen med som Hertug og Hertuginde af Cambridge. Årsagen er, at Christina satser på en fuldtidskarriere som professionel Kate-lookalike, og hun har ligefrem droppet sine jurastudier for at forfølge sin drøm.

Hun tror på, at den ynde og de høflige manerer, hun har lært i sit job som advokat, vil give hende en fordel, når hun skal optræde som Hertuginden af Cambridge. I øjeblikket øver hun sig i at kopiere hertugindens mimik og manerer for at forfine sin egen optræden, mens hun leder efter sin egen Prins William. Christina Spencer fortæller, at kommentarerne om, at hun ligner Kate, begyndte i 2011 op til det royale bryllup mellem Prins William og Kate Middleton, og lige siden er der bare kommet flere og flere kommentarer.

- Det er da den største kompliment, nogen kan give dig, at du ligner Hertuginden af Cambridge. Hvis jeg overhovedet skulle se ud som nogen anden, er hun den person, jeg allerhelst vil ligne. siger Christina Spencer.

Klik her for at se Christina Spencer (siden åbner hos Hello.com)

Bortset fra at hun mangler Prins Charming, har hun også et lille problem med sin stemme. Den ligner ikke Kates helt.

- Jeg læsper desværre lidt, og det gør hun ikke, forklarer Christina.

Christina Spencer promoverer sig selv som "den førende Kate Middleton-lookalike i det sydlige England". Hun kommer nemlig fra Brighton på Englands sydkyst.

Klik here for flere Kate-lookalikes hos Royalista.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden