18. apr. 2020
Af Helle Skram de Fries

Margrethes runde dag har skabt en trend – nu vil England synge for dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Foto: Mega
Nu opfordres englænderne til at synge for deres dronning Elizabeth, når hun 21. april fylder 94.
16. april sang Danmark for dronningen for at markere majestætens 80-års fødselsdag og for at markere, at vi i Danmark står sammen – hver for sig.
https://imgix.billedbladet.dk/20200114_han8316aaa.jpg
Foto: Hanne Juul
Tirsdag 21. april fylder Elizabeth 2. af Storbritannien 94 år. Her man åbenbart blevet inspireret af den danske måde at fejre en dronning på, når coronaen sætter begrænsninger for fejringen. På twitter opfordres hele landet nemlig til at synge for Elizabeth kl. 9. Det skriver hellomagazine.com
Det er eventyren Ben Fogle, der er vært på Channel 5 tv-serien ”New Lives in the Wild”, der opfordrer til fællessangen på dronning Elizabehts fødselsdag.

Happy Birthday

”Lad os overraske hende”, skriver han ifølge magasinet og beder alle i landet om at synge ”Happy Birthday” enten ud af et åbent vindue eller på dørtrinnet. Både for at ønske tillykke og sende håb og solidaritet til monarken.

Vi mødes igen

Dronning Elizabeth, der er i selv-isolation med Prince Philip, har tidligere på måneden meddelt ”Der kommer bedre dage, vi vil komme til at være sammen med vores venner igen, vi vil komme til at være sammen med vores familier igen, vi vil mødes igen”.

Læs mere om: