21. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Meghan fik et lille chok

Hertuginde Meghan
Hertuginde Meghan.
Foto: Mega
Da hertuginde Meghan af Sussex sammen med prins Harry var på besøg på en skole i Melbourne, fik især Meghan sig noget af en overraskelse.
Hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry får oplevet lidt af hvert på deres officielle besøg til Australien. Da parret kiggede indenfor på en skole i Melbourne, fik gravide Meghan sig et lille chok, som fik smilet frem på alles læber. De britiske kongelige mødte et par dygtige elever, som i forbindelse med et særligt Formel 1-projekt bad Meghan om at starte en lille Formel 1- modelbil ved at trykke på en knap.

Meghan gav lyd fra sig

Da hertuginden af Sussex trykkede på knappen, lød et kæmpe brag. Motoren gav den eksplosive lyd fra sig, som den skulle, men det var der altså ikke lige nogen, der havde fortalt Meghan. Både hertuginden og prins Harry blev ganske overraskede. Det var især til at se og ikke mindst høre på Meghan, at braget gjorde hende en smule nervøs i et splitsekund eller to.

Hertuginden i højt humør

Humøret var selvfølgelig højt under besøget på skolen, og den sjove scene med modelracerbilen, som Meghan med et tryk på startknappen sendte afsted på en lynomgang, var bare et af dagens skønne indslag.

Harry og Meghan i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET stiller vi skarpt på hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry, som venter en forårsbaby. Vi giver jer også et unikt gemmehæfte med alt om prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks romantiske bryllup i Windsor, hvor Harry og Meghan var med som gæster. Og så har vi været med kronprinsparret til galla i Operaen i København.

Læs mere om: