Torsdag, 17. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

Meghan Markle bekræfter: Far kommer ikke til brylluppet

Prins Harry og Meghan Markle

Prins Harry og Meghan Markle

Foto: AOP
De seneste par dage har været fyldt med overskrifter om Meghan Markles og prins Harrys bryllup på lørdag. Der har blandt andet været fokus på Meghans far, der har haft helbredsmæssige problemer. Nu bekræfter den vordende brud, at hendes far ikke kommer til brylluppet.

Den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle og prins Harry siger ja til hinanden 19. maj, og det bliver en fantastisk romantisk fest.

Desværre bliver det uden Meghans far Thomas Markle, som mange regnede med skulle føre datteren op ad kirkegulvet i Windsor, England.

Det bekræfter den vordende brud i en bemærkelsesværdig pressemeddelelse, som er blevet udsendt via Kensington Palaces Twitter-konto.

Meghan og Harry glæder sig

- Desværre kan min far ikke deltage ved vores bryllup. Jeg har altid holdt af min far, og jeg håber, at han får den plads, han har brug for til at fokusere på sit helbred, kommer det fra Meghan, som har overskud til at udtrykke taknemmelighed.

- Jeg vil gerne takke alle, som har sendt generøse og støttende beskeder. I skal vide, hvor meget Harry og jeg glæder os til at dele vores særlige dag med jer på lørdag.

Dårligt hjerte

Det har den seneste tid ligget  i luften, at Thomas Markle, 73, ikke ville komme til sin datters bryllup.

Han har blandt andet udtalt til et amerikansk medie, at han på grund af en hjerteoperation ikke vil være i stand til at flyve fra USA til England.

Ifølge amerikanske kilder er operationen overstået med et godt resultat.

Meghans mor er i spil

I danske medier og på TV 2 News bliver der i dag spekuleret i, at Meghans mor, Doria Ragland, som blev skilt fra Thomas Markle, da Meghan var seks år, vil føre bruden op ad kirkegulvet.

Der er dog også andre muligheder.

Da Hollands nuværende dronning Maxima og hendes Willem-Alexander blev gift, gik parret allerede inden de var viet, sammen ind i kirken.

Det skete, fordi Maximas argentinske far ikke deltog i brylluppet.

Det kan tænkes, at Meghan og Harry lader sig inspirere af det hollandske kongepar.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden