13. feb. 2018
Af Henrik Salling

Meghan Markle skabte jubel - se hvorfor

Meghan Markle, prins Harry
Meghan Markle, prins Harry
Foto: All Over
Prins Harry og Meghan tog Edinburgh med storm, da de indledte besøg i Skotland.

Prins Harry og hans smukke forlovede, Meghan Markle, blev modtaget med fest og farver, da de i dag tirsdag besøgte Edinburgh som første stop på deres tur til Skotland. Første stop var Edinburgh Castle, hvor de blev modtaget og budt velkommen af Skotlands kongelige orkester.

Det forelskede par har planer om at få mest muligt ud af deres besøg i Edinburgh. De skal blandt andet besøge en berømt sandwich-bar som støtter de hjemløse i byen. Et berømt spisested, som tidligere har haft besøg af skuespillerne George Clooney og Leonardo DiCaprio.

Harry og Meghan skal som bekendt giftes i i St. George's Chapel den 19. maj i år.

Travl vinter for den kommende prinsesse

Meghan Markle har forhåbentlig snart vænnet sig til et travlt liv som kongelig. Efter besøget til Edinburgh går turen nemlig til Nottingham, Brixton og Cardiff.

Mange modebloggere har i øvrigt allerede fået øje på den 36-årige prinsesse in spe. De fleste er enige om, at hun er yderst modebevidst, men at hun har valgt en klassisk stil. Ved begivenheden i Edinburg var Meghan Marke - sikkert som en særlig hilsen til Skotland - iført en elegant, skotsk-ternet frakke af mærket Burberry. Og det gjorde begejstringen over at se den kommende engelske prinsesse endnu større

https://imgix.billedbladet.dk/10.9375354ac.jpg
Prins Harry, Meghan Markle
Foto: All Over

Læs mere om: