Onsdag, 6. juni 2018 - af Juliane Olsen

Meghan og dronning Elizabeth på særlig opgave sammen

Meghan Markle

Meghan Markle

Foto: AOP
Næste uge vil der ske et mindre brud på den kongelige tradition, når nygifte hertuginde Meghan varetager en opgave i selskab med dronning Elizabeth.

Den 19. maj sagde 36-årige hertuginde Meghan ja til prins Harry ved et storslået bryllup i St. George’s Chapel.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Næste uge tager hertuginden så et vigtigt skridt ud i sit liv som kongelig, for her skal hun ifølge Kensington Palace på opgave sammen med dronning Elizabeth.

Den 14. juni vil de to officielt åbne Mersey Gateway Bridge på museet Catalyst Science Discovery Centre.

Bryder med traditionen

Det sker før den officielle åbning af Storyhouse Theatre, og herefter vil dronningen og hertuginden spise frokost sammen på Chester Town Hall.

Med denne opgave sker der et brud på den kongelige tradition, for der gik et helt år efter hertuginde Catherines bryllup i 2011, før hun var alene på opgave med dronningen.

Prins William og hertuginde Catherine blev gift den 29. april 2011, men det var først i marts 2012, at hertuginden gæstede stormagasinet Fortnum & Mason sammen med majestæten.

Hertuginde Meghan 

Her havde de to kongelige dog selskab af hertuginde Camilla, og først en uge senere fik hertuginden mulighed for at være helt alene på opgave med dronning Elizabeth.

Det skete, da de to besøgte Leicester den 8. marts 2012, men nu ser det altså ud til, at der er en anderledes procedure for hertuginde Meghan.

Noget tyder på, at hun er ret så populær hos den britiske dronning, der for nyligt afslørede, at hun har et indrammet billede af det nygifte par stående på Buckingham Palace.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden