Torsdag, 24. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Meghan og Harry irriterer Trump

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hans Meghan har irriteret den amerikanske præsident Donald Trump med deres udtalelser.

Prins Harry og hans Meghan har i et video-indslag fra Time Magazine opfordret amerikanerne til at deltage aktivt i det kommende præsidentvalg.

Prins Hary og Meghans håb

Harry og Meghan håber, at alle vil bruge deres stemmeret i præsidentvalget, der byder på en knaldhård politisk kamp mellem republikanernes kandidat og nuværende præsident Donald Trump og den demokratiske kandidat, Joe Biden.

Trump er ikke begejstret for, at prins Harry og Meghan blander sig valgkampen.

Harry og Meghans udtalelser

Harry har blandt andet opfordret amerikanerne til at stoppe nethad og skidt adfærd på de digitale medier, og også Meghan opfordrer alle til at indse, at dette præsidentvalg er det vigtigste valg nogensinde, og at det er tid til ny ledelse.

Er ikke Meghan-fan

I forbindelse med en pressebriefing i Det Hvide Hus, spurgte en journalist præsident Trump, hvad han syntes om Meghans udtalelser.

-Jeg er ikke særlig stor fan, sagde Trump, hvorefter han havde en hilsen til Harry.

- Jeg ønsker Harry held og lykke. Han får brug for det, lød det fra præsidenten.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden