21. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Meghan og Harry på stranden

Meghan og Harry
Meghan og Harry
Foto: Mega
Hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry nød at være på stranden Bondi Beach, hvor de blandt andet mødte en flok søde og sjove surfere.
Bondi Beach er et fantastisk sted, og når man er i Sydney i Australien, så er den kendte strand et sted, man gerne vil besøge. Hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry smed skoene og gik en tur på Bondi Beach som en del af programmet på deres officielle tur til Australien.

Meghan og Harry mødte søde surfere

Hertuginde Meghan og prins Harry mødte på stranden medlemmer af den sociale surferklub OneWave, som havde arrangeret en helt speciel begivenhed til ære for de kongelige gæster. Alle var klædt på til fest i anledning af det royale besøg. Der var også blomsterkranse til Meghan og Harry, som nød at se de mange surfere i sjovt og farverigt tøj.

Gruppekram på stranden

På Bondi Beach var der masser af mennesker, som jublende tog imod gravide Meghan og prins Harry. Stemningen var nærmest euforisk. Og det hele blev kun bedre af, at de søde surfere på et tidspunkt opfordrede alle, inklusive Meghan og Harry, til et kæmpe gruppekram. De to royale profiler var med i den særlige rundkreds, hvor folk havde kærligt fat i hinanden for at vise sammenhold.
https://imgix.billedbladet.dk/d.jpg
Meghan og Harry
Foto: Mega

Læs mere om: