26. mar. 2018
Af Dorte Quist

Meghan og Harrys bryllup: Nu er invitationerne sendt ud

Prins Harry og Meghan Markle
Prins Harry og Meghan Markle
Foto: AOP
Nu er invitationerne sendt ud til prins Harry og Meghan Markles bryllup den 19. maj og samtidig har det britiske hof røbet, hvor bryllupsmiddagen skal holdes.

Så er invitationerne til prins Harry og Meghan Markles bryllup sendt ud.

Invitationen, der prydet med prins Harrys våbenskjold i guld, er trykt med amerikansk blæk på engelsk papir.

TV-stjerner blandt gæsterne

Samtidig er det kommet frem, at Meghan Markles kollegaer fra TV-serien Suits er på gæstelisten sammen med bl.a. tennisstjernen Serena Williams. Og de inviterede kan godt allerede nu tjekke deres walk-in closets. Invitationen angiver nemlig ret præcist, hvad der vil være korrekt påklædning. Eksempelvis forventes det, at damerne er iført "day-dress with hat" og herrerne "morning coat" eller "lounge suit".

Prins Harry og Meghan Markle har også røbet, hvor aftenens bryllupsmiddag skal holdes. Det bliver i det gamle Frogmore House, der ligger en lille kilometer fra Windsor Castle. Det er prins Charles, der er vært ved middagen, som cirka 200 personer er inviteret til.

Dronnig Elizabeth holder frokost

Gæsterne skal overvære bryllupsceremonien i St. Georges Chapel på Windsor, og bagefter er der frokostreception på St. Georges Hall, hvor dronning Elizabeth er vært. Senere på afenen er der så bryllupsmidag for de 200 gæste på Frogmore House, og her er det brudgommens far, prins Charles, der er vært.

Det engelske country-hus fra 1700-tallet har stor betydning for brudeparret, da det var her de fik taget deres officielle forlovelsesbilleder. I dag bor der ingen kongelige på Frogmore House, men kongefamilien bruger huset til både private og officielle arrangementer. Prinsesse Annes ældste søn, Peter Philips, holdt også bryllupsreception i Frogmore House i 2008, da han blev gift med Autumn Kelly.

https://imgix.billedbladet.dk/18.03547749_2.jpg
Foto: All Over

Læs mere om: