Meghan om påstået fejde med Kate: Det skete der i virkeligheden

Kate og Meghan.

Kate og Meghan.

Fotomontage: MEGA
Hertuginde Meghan fortæller sin version af den påståede konflikt.

I kølvandet på Harry og Meghans bryllup i maj 2018 opstod et rygte om, at Meghan angiveligt skulle have fået Kate til at græde i forbindelse med bryllupsforberedelserne.

Det skulle være sket under en prøvning af brudebørnenes tøj - Kate og Williams børn prins George og prinsesse Charlotte var brudepige og brudesvend ved det stort anlagte bryllup.

I interviewet med Oprah Winfrey giver Meghan nu sin version af sagen. 

Det skriver flere britiske medier deriblandt Hello Magazine.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Angiveligt skete der det stik modsatte - at Kate skulle have fået Meghan til at græde. Meghan understreger, at der ikke var tale om en "konfrontation" og vil ikke gå i detaljer med, hvad det præcist drejede sig om, men at Kate undskyldte og sendte blomster til Meghan bagefter.

Meghan fortæller også, at Kate er "et godt menneske", men at det var hårdt for Meghan at blive beskyldt for noget, hun ikke gjorde.  

Det britiske kongehus plejer ikke at tage til genmæle i sådanne sager, og pt. er der ingen officiel reaktion fra dem vedrørende Oprahs interview. Om der er planer i kongehuset om at offentliggøre en udtalelse om interviewet vides ikke. 

Oprah Winfreys interview med Harry og Meghan varer to timer og kan ses på TV3 og efterfølgende på Viafree mandag 8. marts klokken 21.00.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden