Meghan overrasker igen: Her er hendes nye job

Hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan

Foto: Mega
Hertuginden af Sussex står bag september-udgaven af det britiske modemagasin Vogue.

På det store, anerkendte mode- og livsstilsmagasin Vogue har man sikkert klappet begejstret i hænderne, da aftalen endelig faldt på plads: Meghan - hertuginde af Sussex - sagde ja til at være  gæsteredaktør på magasinets septemberudgave. Hermed bliver hun den første britiske kongelige, der prøver kræfter med magasinbranchen.

Kvinder, som Meghan beundrer

Og hertuginde Meghan har tilsyneladende valgt ikke bare at lægge navn til bladets september-udgave. Hun har i høj grad selv været med i både tilrettelæggelsen og udførelsen af magasinet.  Temaet for septembernummert er "15 kvinder, der baner vejen" - og Meghan har været med i udvælgelsen af de kvinder, der præsenteres i magasinet. Det er bl.a. Jane Fonda, den unge svenske miljøaktivist Greta Thunberg og Newz Zealands kvindelige premierminister. Alle kvinder, som Meghan beundrer.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hertuginden har også selv været ude med blok og båndoptager. Magasinet indeholder en længere samtale mellem Meghan og USA's tidligere førstedame, Michelle Obama.

Men bliver dog skuffet, hvis man forventer at se Meghans foto på magasinets forside.  Det har hun bevidst valgt fra.  Ifølge britiske Vogues chefredaktør mente Meghan, at det ville være lidt for selv-promoverende.

Septemberudgaven af Vogue
Foto: Mega

Septemberudgaven af Vogue

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden