6. dec. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Michelle Obama giver råd til hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan
Foto: MEGA
Michelle Obama har som førstedame oplevet store omvæltninger i sit liv, og nu råder hun hertuginde Meghan om, hvordan man håndterer pludselige forandringer i livet.

Siden hertuginde Meghan i 2016 fandt sammen med prins Harry, har hendes liv taget noget af en drejning.

Meghan var i forvejen en kendt skuespiller, men nu hvor hun er blevet en del af de britiske kongehus, er hun meget hurtigt blevet en meget offentlig person.

En af dem, der har oplevet en lignende, stor omvætning i sit liv, er USA’s tidligere førstedame, Michelle Obama.

Michelle Obama: Hav ikke travlt

Hun giver nu gode råd til hertuginden om, hvordan man håndterer det pres, det kan være pludselig at blive en offentlig person.

Det gør hun i et interview med magasinet ”Good Housekeeping”, skriver avisen Daily Mail.

- Mit største råd ville være at tage lidt tid og ikke have travlt med at gøre noget, fortæller Michelle Obama, der netop har udgivet sin selvbiografi, der på dansk har fået titlen "Min Historie".

Michelle Obama tog sig af sine døtre

I samme forbindelse fortæller hun også, hvordan hun selv håndterede den pludselige ændring, det var at blive førstedame og flytte ind i Det Hvide Hus.

- Jeg tilbragte de første par måneder i Det Hvide Hus med hovedsageligt at bekymre mig om min døtre og sørgede for, at de fik en god start i skolen og fik nye venner, før jeg begyndte på noget mere ambitiøst arbejde, fortæller Michelle Obama.

Den tidligere førstedame fortæller også, at hun tror, der er gode chancer for, at hertuginde Meghan kommer til at gøre det godt i kongehuset, og at hun kan maksimere sin egen lykke og indflydelse for andre, hvis hun laver noget arbejde, der stemmer overens med hendes personlighed.

Se eller gense Michelle Obama i nogle af sine allerflotteste kjoler i galleriet herunder.

GALLERI: Michelle Obama i elegante rober

Læs mere om: