Mandag, 30. marts 2020 - af af Malan Joensen

Midt i rygter om flytning: Her er meldingen fra Harry og Meghan

Hertuginde Meghan og prins Harry
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan er angiveligt flyttet til USA.

I flere dage har forskellige amerikanske og britiske medier bragt historier om, at prins Harry og hertuginde Meghan angiveligt skulle have forladt Canada med deres søn Archie Harrison på 10 måneder og være flyttet til USA, nærmere bestemt Los Angeles.

Parret selv har ikke kommenteret det før nu.

Det sker i kølvandet på et tweet fra den amerikanske præsident Donald Trump.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her gør præsidenten det klart, at prins Harry og hertuginde Meghan selv skal betale for omkostningerne til beskyttelsen af deres sikkerhed, og i den forbindelse har en talsperson for parret udtalt:

"Hertugen og hertuginden af Sussex har ingen planer om at bede den amerikanske regering om hjælp til deres sikkerhed. Der er blevet truffet privat betalte sikkerhedsforanstaltninger."

Det skriver Hello Magazine.

Netop spørgsmålet om, hvem der skal betale for Harry og Meghans sikkerhed har tidligere rejst debat i Canada, hvor parret og deres lille søn hovedsageligt har opholdt sig siden efteråret.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

De canadiske myndigheder har tidligere meldt ud, at så snart Harry og Meghan trådte ud af deres roller som såkaldte "senior royals" med officielle opgaver i den britiske kongefamilie, så ville det canadiske politis opgave med at beskytte parret også blive droslet ned.

Aftalen om at forlade jobbet som fremtrædende medlem af det britiske kongehus med alt hvad dertil hører af officielle opgaver og apanage, træder i kraft tirsdag 31. marts.

Der vil være en 12 måneders prøvetid, hvorefter parterne vil genoverveje aftalen og dens betingelser.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden