Modige Meghan viste følelserne

Hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan

Foto: Mega
Hertuginde Meghan af Sussex og prins Harry er på arbejdsrejse i Afrika. I Cape Town i Sydafrika ramte Meghan mange mennesker i hjertet med en stærk tale. Hun var også selv berørt af mødet med unge kvinder i Nyanga.

Med en smuk og meget stærk tale ramte hertuginde Meghan af Sussex sit publikum lige i hjertet ved en vigtig begivenhed i Cape Town i Sydafrika, hvor hun og prins Harry befinder sig nu i forbindelse med en lang arbejdsrejse i Afrika.

Talen var meget personlig og fik også Meghan selv til at virke berørt.

Meghan talte til sine søstre

Meghan holdt talen for en gruppe unge kvinder og børn, som var samlet for at møde den royale stjerne og hendes mand Harry.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

– Selv om jeg er her med min mand, som et medlem af den kongelige familie, så ønsker jeg, at I skal vide, at jeg også er her som en mor, en hustru, en kvinde, som en farvet kvinde og som jeres søster, lød det i talen fra hertuginden ifølge Hello Magazine.

Spredte glæde i Nyanga

38-årige Meghan holdt den fine tale under et besøg i Nyanga, et såkaldt ”township” i Cape Town.

Meghan og hendes prins Harry er i Sydafrika og har deres knap fem måneder skønne søn Archie med på familiens første officielle arbejdsrejse til udlandet. Meghan, Harry og Archie er i Afrika i ti dage i alt.

Lyt til udsendelsen "Harry og Meghan - kærligheden overvinder alt" fra Danmarks royale podcast herunder og find flere udsendelser her.

Listen to "Harry og Meghan - kærligheden overvinder alt" on Spreaker.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden