Torsdag, 14. oktober 2021 — af Marianne Singer

Mystik omkring datteren: Harry og Meghan vækker opsigt med ny udtalelse

Hertuginde Meghan og prins Harry. 
Hertuginde Meghan og prins Harry.
Foto: Ritzau Scanpix
Der er stor mystisk omkring, hvor og hvornår prins Harry og hertuginde Meghans lille datter skal døbes.

Medier verden over spekulerer lige nu i, hvornår og hvor prins Harry og hertuginde Meghan godt fire måneder gamle datter Lilibet Diana, født den 4. juni, skal døbes.

Hendes storebror, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, blev døbt, da han var kun to måneder gammel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinseparret har indtil videre været meget private omkring deres yngste barn, der er nummer otte i den britiske tronfølge, og der er ikke blevet delt et eneste billede af hende endnu.

Ikke klar til at melde ud

Mange gætter dog på, at Lilibet får en mere utradtionel dåb end sin storebror Archie Harrison Mountbatten-Windsor, der blev døbt i den private kapel på Windsor Castle i England den 6. juli 2019.

Et af de to officielle billeder, som prinseparret offentliggjorde i forbindelse med Archies dåb i 2019 - her et familieportræt tager Windsor Castle.
Foto: Mega
Det andet officielle billede offentliggjort i forbindelse med Archies dåb - dåbsbarnet med sine stolte forældre.
Foto: Mega

Den var dog også utraditionel på sin vis, idet prinseparret holdt mange detaljer om dåbsfesten hemmelige, deriblandt faddernes og gæsternes navne.

Til E! News har parrets talsperson onsdag udtalt følgende omkring de mange rygter: "Planerne for barnets dåb er ikke på plads endnu og derfor er hvilken som helst antagelse om, hvad der vil finde sted og hvad der ikke vil finde sted, ren spekulation."

Måske i USA?

Mange forventer dog, at dåben finder sted i USA, hvor prinsefamilien har deres faste base i Montecito i Santa Barbara, og hvor Lilibet kom til verden.

Senest har prinseparrets talsmand meddelt, at Harry og Meghan ikke kommer til at gøre prins William selskab ved en fejring til ære for prinsesse Diana på Kensington Palace i næste uge.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden