15. jun. 2021
Af Lene Skriver Bak

Nu er det endegyldigt: Dronning Elizabeths ældste barnebarn skilt

Autumn og Peter Phillips.
Autumn og Peter Phillips.
Arkivfoto: Mega
Dronning Elizabeths ældste barnebarn, Peter Phillips, er nu blevet enig med sin ekskone, Autumn, om betingelserne i deres skilsmisse.

Peter Phillips, der er søn af prinsesse Anne og hendes eksmand Mark Phillips, er nu blevet skilt.

Dronning Elizabeths ældste barnebarn har været i retten for at få de sidste detaljer på plads i skilsmissen fra Autumn Phillips, som han blev gift med 17. maj 2008.

Parret, der sammen har døtrene Savannah og Isla, født i henholdsvis 2010 og 2012, er blevet enige og skilsmissen er nu endelig.

I en fælles pressemeddelelse forklarer parret, at det vigtigste lige nu er døtrene:

"Selv om dette er en trist dag for Peter og Autumn, fortsætter de først og fremmest med at sætte deres vidunderlige døtre Savannah og Islas trivsel og opdragelse først. Både Peter og Autumn er glade for at have løst sagen i mindelighed med børnene som det vigtigste fokuspunkt. Peter og Autumn anmoder om, at deres privatliv respekteres og at der tages hensyn til deres børn, mens familien tilpasser sig et nyt kapitel i deres liv."

Peter og Autumn Phillips offentliggjorde, at de var blevet separeret i februar sidste år, men de har ifølge Hello Magazine boet hver for sig siden slutningen af 2019.

Skilsmisse er ikke fremmed i den britiske kongefamilie.

Peter Phillips forældre blev skilt i sin tid, ligesom to af hans mor, prinsesse Annes, tre brødre, prins Charles og prins Andrew, begge er blevet skilt.

Læs mere om: