17. sep. 2013
Af John Lautrup

Nu kan du bo i Kate og Williams hus

Kate og William
Hertuginde Kate og prins William
AOP
Huset, hvor Hertuginde Catherine og prins William, tilbragte deres første år som ægtepar, er sat til leje.

For en ganske rimelig husleje på kun 750 engelske pund om måneden eller 6.800 kroner, er det nu muligt at leje det afsidesliggende gårdhus i Wales, hvor hertuginde Kate og prins William har tilbragt deres første år som ægtepar.

Huset var deres hjem, mens prins William arbejdede som helikopterpilot i redningstjenesten. Et job, han nu har forladt for at helllige sig flere officielle pligter og familielivet på det nyrenoverede Kensington Palace i London. Her flyttede parret tilbage til i sidste uge med deres to måneder gamle søn, prins George.

Det hvidkalkede gårdhus i walisiske Anglesey er på fire værelser, og ejeren, Sir George Meyrick, én af de rigeste mænd i Wales, tilbyder nye lejere de samme faciliteter, som Kate og William har nydt godt af. Det vil sige en hyggelig stue med et åbent ildsted adskilt fra spisestuen af franske døre. Fra huset er der en storslået udsigt til et grønt og bakket landskab. Til gengæld kan nysgerrige ikke se ind. Huset ligger for selv, gemt bag en høj hæk, og kan kun nås ad en privat vej.

I sidste måned fortalte Kate og William, hvor lykkelige de har været for bo i de rolige og smukke omgivelser. De betragtede det som et fristed fra det royale livs pres, men gemte sig ikke for lokalbefolkingen. William kunne lide at drikke en øl på den lokale pub, The White Eagle, og Kate handlede selv ind i byens supermarked.

Læs mere om: