21. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Nu kan du få en app om den kongelige fødsel

Prins William og Hertuginde Catherine af Cambridge
Prins William og Hertuginde Catherine af Cambridge
Foto: AOP
Hold dig opdateret omkring alt information i forbindelse med den kommende fødsel i det britiske kongehus via en ny app.

Selv den britiske dronning ser efterhånden gerne, at den kongelige baby meget snart kommer, og fotograferne uden for fødeafdelingen Lindo Wing er faktisk ved at blive vanvittige på dette tidspunkt. Andre er begyndt at spekulere på, om hertuginde Catherine har planer om at narre medierne, og føde sit barn i Reading, og mon ikke den vordende selv er ved at gå til under den hedebølge, som lige nu ligger over England.

Velkommen til ståhejet om fødslen af den næste britiske tronarving, der efterhånden kan betegnes som en heksekedel, hvor det efterhånden bliver mere og mere vanskeligt at nå til bunds i det, hvad der egentlig foregår. Men hvis du stadig er desperat efter at få seneste nyt, så er der nu udviklet en app, som imødekommer dette behov ifølge avisen Daily Mail.

I samarbejde med det internationale nyhedsbureau Press Association er der nu blevet lanceret en gratis mobil-app, der fejrer fødslen af prins Williams og hertuginde Catherines første barn, der vil få titlen Hans eller Hendes Kongelige Højhed Prins eller Prinsesse af Cambridge, og som kan blive født når som helst i denne tid.

Kan holde dig opdateret

App’en, der kan anvendes på både iPhone, Ipad eller iPod, vil holde dig opdateret omkring fødslen, barnet, forældrene, og andre aktuelle nyhedshistorier. Den vil levere aktuelle historier omkring familieforøgelsen i kongefamilien og andet relevant nyt fra Twitter samt fakta omkring tidligere kongelige fødsler og familien Middleton.

Der er samtidig et udvalg af tillæg til app’en, som beskriver familiernes historier, Ladys Dianas forhold til sine to sønner og om prins Williams forhold til hertuginde Catherine. Andre viser billeder af hertuginden i sin nye rolle som kongelig og billeder af prins William igennem hans liv.

- Velkommen til den kongelige baby-app, en fejring af Kates og Wills store dag. Her vil du være i stand til at downloade vores gratis tilbud spækket med de første billeder af den nye fødsel og de lykkelige forældre. Du vil også modtage seneste nyt, Twitter-rygter og mere – alt sammen gratis, lyder det fra skaberne af app’en i foromtalen.

Hertuginden og prinsen har ikke været helt enige om hvilket køn, de ønskede for deres barn.

Det vil også være muligt at få information om barnets oldeforældre, farbroren prins Harry, og det er meningen, at app’en over tid vil indeholde en masse billeder og videomateriale om det lille barn og de stolte forældre lige fra de første skridt, de første offentlige optrædener og kongelige besøg.

Læs mere om: