20. aug. 2016
Af Marianne Singer

Nu kan du søge job hos dronning Elizabeth

dronning elizabeth
Dronning Elizabeth.
Foto: AOP
Dronning Elizabeth søger lige nu en sekretariatsassistent på Buckingham Palace i London.
Dronning Elizabeth er en flittig dame med mange kongelige pligter. Derfor er der brug for mange ansatte til at holde styr på den kongelige husholdning på Buckingham Palace. Nu kan man blive en af de heldige til at hjælpe dronning Elizabeth med hendes gøremål. LÆS MERE: Dronning Elizabeths kjoler udstilles

Dronning Elizabeth søger assistent

Buckingham Palace søger nemlig en sekretariatsassistent til dronning Elizabeths privatsekretærkontor.

Lønnen er på 22.000 pund om året (svarende til omkring 190.000 kroner, red.) plus tillæg og pension og med en arbejdstid på 37,5 timer om ugen. Jobbet består blandt andet i at bidrage med analytisk research og planlægning.

Skal følge mediedækningen

Derudover skal vedkommende også holde øje med mediedækningen både i Storbritannien og Commonwealth-landene og kunne samarbejde med indenlandske og udenlandske ministerier samt offentlige myndigher. Kravene til ansøgeren er mange, og derfor skal vedkommende være relevant uddannet, have kendskab til arbejdsområderne, have gode kommmunikationsegenskaber og kunne arbejde selvstændigt.

Samarbejde er vigtigt

Fremfor alt skal man kunne samarbejdet med kollegaer i en helt unik position, som hoffet udtrykker det. Hvis det lyder tiltalende, er der stadig mulighed for at søge det kongelige job indtil sidst i august.

Læs mere om: