Nu kommer det frem: Sådan hjalp Meghan og Harry efter snestorm

Meghan og Harry. 

Meghan og Harry. 

Arkivfoto: MEGA
En kraftig snestorm har dræbt mindst 58 mennesker fra Texas til Ohio i USA.

Prins Harry og hertuginde Meghan har hjulpet et krisecenter, der for nyligt blev hårdt ramt af en dødelig snestorm, som fejede hen over en række amerikanske stater.

Det skriver flere britiske medier, deriblandt Mirror. 

Krisecentret Genesis Women's Shelter skrev således på Twitter, hvor de roste parret:

"I dag nåede nyheden om skaderne prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginden af Sussex! Via deres velgørenhed støtter de os ved at reparere taget på vores bygning og hjælpe med vores akutte behov. TUSIND TAK, ARCHEWELL FOUNDATION!"

Bygningen, der havde fået store skader på taget, er det såkaldte "Annie's House", der huser kvinder og børn, som er flygtet fra vold. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Direktøren for krisecentret, Jan Langbein, udtaler i en pressemeddelelse:

"Denne donation hjælper ikke kun med vores akutte behov, det skaber også international opmærksomhed på vold mod kvinder og børn, så de overlevende ved, at de ikke står alene".

Mindst 58 personer er omkommet i snestormen i stater mellem Texas og Ohio, der efterlod strømafbrydelser og manglende varmeforsyning mange steder. Nogle er døde af kulde, mens de havde søgt tilflugt i biler, og andre menes sandsynligvis at være omkommet på grund af kulilteforgiftning, efter at have benyttet ovne og grillapparater til udendørs brug inde i hjemmet. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden