17. okt. 2013
Af Malan Joensen

Nye detaljer om prins Georges dåb

Hertuginde Catherine, prins William og sønnen prins George.
Hertuginde Catherine, prins William og sønnen prins George.
AOP
I næste uge bliver prins William og hertuginde Catherines førstefødte døbt.

Nu er der ikke længe til – på onsdag i næste uge bliver prins William og hertuginde Catherines lille søn prins George båret til døbefonten i Chapel Royal i St. James’ Palace.

Ceremonien starter klokken 15 lokal tid (klokken 14 dansk tid, red.) og forventes at vare omkring 45 minutter.

Det skriver Hello Magazine.

Det er ærkebiskoppen af Canterbury, Justin Welby, der står for dåben.

- Vi offentliggør ingen detaljer vedrørende gæstelisten på nuværende tidspunkt. Det eneste, vi fortæller, er, at det vil blive en lille, intim barnedåb med den tætteste familie og andre, der også inkluderer fadderne, meddelte prins William og hertuginde Catherines talsperson for nyligt.

Hvem disse faddere er, har der naturligvis været gættet på i et stykke tid, og ifølge Hello Magazine gætter man på, at der vil være tale om seks faddere til prins George.

Blandt buddene på, hvem der kan tænkes at få den store ære, er, Pippa Middleton, prins Harry, prins Williams bedste ven Thomas van Straubenzee, tidligere privatsekretær Jamie Lowther-Pinkterton, Tiggy Pettifer, der tidligere har været kendt som prins William og prins Harrys barnepige Tiggy Legge-Bourke og hertuginde Catherines veninde Alicia Fox-Pitt.

Hugh van Cutsem nævnes også – prins William er nemlig fadder til hans datter Grace, der også var en af brudepigerne til prins William og hertuginde Catherines bryllup.

Man ved dog nu, at en af prins Williams gode venner Guy Pelly ikke er blandt fadderne, selv om mange åbenbart troede det.

For nyligt afviste han det i avisen Daily Mail og fortalte, at prins William havde bekræftet over for ham, at han ikke var blandt fadderne til prins Georges dåb.

Læs mere om: