Torsdag, 10. januar 2019 - af Marianne Singer

NYHED: Meghan overtager vigtige opgaver fra dronning Elizabeth

Hertuginde Meghan
Hertuginde Meghan. 
Foto: Mega
Det britiske kongehus har offentliggjort hertuginde Meghans første protektioner, deriblandt to, som hun overtager fra dronning Elizabeth.

Det har været ventet med spænding, hvilke protektioner hertuginde Meghan ville påtage sig i sin nye, kongelige rolle.

Godt et halvt år efter prins Harry og hertuginde Meghans bryllup, har det britiske kongehus nu offentliggjort hertugindens første protektioner, der både har fokus på hendes interesse for skuespil, kvindeliv og dyr. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor tillid til hertuginde Meghan

To af de fire nye protektioner, The National Theatre og The Association of Commonwealth Universities, overtager hertuginde Meghan fra dronning Elizabeth, hvilket understreger den store tillid dronningen har til sit barnebarns hustru. 

Dronning Elizabeth har været protektor for The National Theatre i 45 år og for universitetsnetværket, The Association of Commonwealth Universities, i 33 år.

Umådelig glad Meghan

Udover de to protektioner har hertuginde Meghan også valgt at blive protektor for Smart Works, der hjælper langtidsledige kvinder med at komme tilbage til arbejdslivet, samt dyreværnsorganisationen Mayhew.

- Hertuginden er umådelig glad over at skulle være protektor for både nationale organisationer og græsrodsorganisationer, der er del af Storbritanniens virke, og hun ser meget frem til at samarbejde med dem for at få større fokus på deres sager.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Hendes Kongelige Højhed føler, at hun kan bruge sin position til at skabe opmærksomhed og gøre en forskel for organisationerne og mere overordnet til de sektorer, som de repræsenterer, skriver det britiske kongehus i deres pressemeddelelse. 

Hertuginde Meghan besøger i dag tordag Smart Works, og hun vil i de kommende uger besøge de andre tre organisaitoner.

Nyd billederne af hertuginde Meghan i galleriet herunder:

GALLERI: Gravid hertuginde Meghan på job med struttende mave (MEGA)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden