Torsdag, 6. maj 2021 — af Christinna Braun

Nyt billede af Meghan og Harrys lille Archie: Så stor er han blevet

Harry og Meghan. 
Harry og Meghan.
Foto: MEGA
I anledning af Meghan og Harrys lille Archies to-års fødselsdag har parret delt nyt billede af fødselaren.

For præcis to år siden var det en glædens dag i det britiske kongehus, da prins Harry stolt kunne meddele, at hans hustru hertuginde Meghan havde født en rask lille søn.

Den 6. maj vil for evigt stå i Meghan og Harrys erindring, og i år kan de på datoen fejre lille Archie Harrisons to-års fødselsdag.

Så glad var prins Harry, da han kunne fortælle, at hertuginde Meghan havde født en lille søn i 2019.
Foto: MEGA

Skønt fødselsdagsbillede

Meghan og Harry har benyttet sønnens store dag til at dele et nyt foto af dagens fødselar. Billedet har parret delt på deres hjemmeside, Archewell.com, og her ses den nu toårige Archie med den ene hånd fuld af fødselsdagsballoner, som sikkert har været en del af den fine fejring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med det nye foto gør prins Harry og hertuginde Meghan opmærksom på en ny kampagne, hvor de håber, at folk vil donere en skilling til kampen mod COVID-19. Pengene vil gå til hertugparrets vaccinekampagne, så folk verden over kan få adgang til corona-vaccinen.

Det nye billede af Archie.
Foto: Hertugparret af Sussex/Ritzau Scanpix

Fejret i Santa Barbara

Dagens fødselar bliver med garanti fejret til den helt store guldmedalje i familiens hjem i Santa Barbara, hvor de har boet i knap et år.

Meghans mor Doria Ragland bor ikke langt fra den lille familie, så mon ikke hun har deltaget i fødselsdagsfejringen af sit – indtil videre – eneste barnebarn.

Inden længe bliver Archie Harrison storebror, og Meghan og Harry bliver forældre igen, når Meghan føder en lille pige til sommer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden