Søndag, 23. juli 2017 - af Majken Munk

NYT FØDSELSDAGSPORTRÆT: Prins George storcharmerer

Prins George
Prins George
Foto: AOP
Traditionen tro har den engelske kongelige familie offentliggjort et nyt portræt af prins George i anledning af hans 4-års fødselsdag lørdag d. 22. juli.

Prins William og hertuginde Catherines ældste barn storcharmerer på et nye fødselsdagsportræt. Prins George er netop fyldt fire år, og i den anledning har familien delt et sødt portræt af den lille prins.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Billedet af den nuttede prins er taget ved Kensington Palace af fotografen Chris Jackson sidst i juni. Sammen med billedet takker prinsen og hertuginden for de søde meddelelser, som de har modtaget i forbindelse med deres søns fødselsdag.

En fødselsdagstradition

Det er næsten forventeligt, at der udkommer et nyt portræt af prins William og hertuginde Catherines børn på deres fødselsdage. Det gjorde sig gældende tilbage i maj, hvor de delte et dejligt billede af prinsesse Charlotte på hendes 2-års fødselsdag. 

Lige siden prins Georges første fødselsdag har det engelske kongehus delt skønne billeder af prinsen. Da prinsen kunne fejre sin første fødselsdag var det et dejligt billede af hele familien på Naturhistorisk museum i London.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Ved 2-års fødselsdagen var det et smukt billede fra lillesøster prinsesse Charlottes dåb og sidste år delte familien billeder af prinsen på en gynge, en gåtur i parken og sammen med familiens hund Lupo.

Se flere billeder af den nuttede lille prins i galleriet herunder.

GALLERI: Prins George fylder fem år

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden