Fredag, 18. maj 2018 - af Marianne Singer

NYT FRA HOFFET: Se, hvem der følger Meghan Markle til alters

Meghan Markle.

Meghan Markle.

Foto: ALL OVER PRESS
Det britiske hof oplyser, at det bliver prins Charles, der følger Meghan Markle op ad kirkegulvet, når hun skal giftes med prins Harry lørdag.

Det kom som en stor overraskelse for alle, da Thomas Markle meddelte, at han alligevel ikke kunne følge sin datter, Meghan Markle, til alters, når hun siger ja til prins Harry på Windsor Castle lørdag den 19. maj.

Thomas Markle aflyste, fordi han havde fået en blodprop i hjertet, og så havde han også været indblandet i iscenesatte paparazzibilleder af sig selv. 

Efterfølgende spekulerede de britiske medier flittigt i, hvem der så skal være ved Meghan Markles side, når hun går op ad kirkegulvet. 

Prins Charles ledsager Meghan

Og nu er der godt nyt i denne sag.

Ifølge magasinet Hello! har det britiske hof netop sendt følgende meddelelse ud: 

"Ms. Meghan Markle har bedt Hans Kongelige Højhed Prinsen af Wales om at følge hende op ad kirkegulvet i St. George's Chapel på hendes bryllupsdag. Prinsen af Wales er glad for at kunne være i stand til at byde Ms. Markle velkommen i den kongelige familie på denne måde," lyder det. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det bliver således Meghan Markles svigerfar, prins Charles, der er ved Meghan Markles side inde i den historiske kirke på Windsor Castle på lørdag. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden