Nyt fra kongehuset: Her bor dronning Elizabeth og prins Philip nu

Prins Philip og dronning Elizabeth.

Prins Philip og dronning Elizabeth.

Arkivfoto: MEGA
Dronning Elizabeth og prins Philip har tilbragt en del af sensommeren på Sandringham.

Det britiske kongehus har bekræftet over for Hello Magazine, at dronning Elizabeth, 94, er rejst fra Sandringham til Windsor Castle tirsdag.

Sammen med prins Philip, 99, har dronningen været på sommerophold på det idylliske gods i Norfolk, og det menes, at parret har opholdt sig på Wood Farm, et hyggeligt landssted på grunden, hvor prins Philip har boet over længere perioder i sit otium.

Prins Philip er blevet tilbage på Wood Farm, hvor han med al sandsynlighed kan være helt i fred for corona-smittefare. 

Normalt lever dronning Elizabeth og prins Philip adskilt i perioder, hvor han holder meget af at opholde sig på Wood Farm, og hun er i nærheden af hovedstaden og passer hvervet som monark.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Siden lockdown har de dog haft stor glæde af hinandens selskab - de rejste sammen til Windsor Castle, hvor de opholdt sig hele foråret, inden turen gik til sommeropholdet på Balmoral i Skotland og siden et fælles ophold på Wood Farm, Sandringham. 

Tidligere blev det meldt ud, at dronning Elizabeths plan for efteråret er, at hun vil bo på Windsor Castle og så benytte Buckingham Palace til officielle opgaver i det omfang, det er muligt. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden