Nyt skoleår for prins George: Spændende og hårdt

Prins George. 

Prins George. 

Foto: Mega
Der venter prins George mange spændende fag og oplevelser i det nye skoleår på privatskolen i London.

Prins George begyndte i skole for to år siden og vil derfor være blandt de større børn i indskolingen i det nye skoleår. 

Dermed kan prins George tage sig godt af sin lillesøster, prinsesse Charlotte, når hun har sin første skoledag torsdag den 5. september.

 

Vær venlig

På privatskolen Thomas's London Day School i Battersea i det syd-vestlige London venter der den lille prins spændende udfordringer.

Ifølge magasinet Hello! forklarer indskolingsrektor Helen Haslem på skolen hjemmeside, at indskolingen vigtigste læresætning er:  at være venlig. 

Nye fag 

Derudover nævnes de fag, som prins George vil få, deriblandt literacy (skriftsprog), numeracy (anvendelsen af matematik), naturfag, fransk, IT, svømning og ballet. 

Hertuginde Catherine, der støtter op om at få børn og unge til at være mere aktive i naturen, kan glæde sig over, at prins George med sin klasse hvert halve år skal på en friluftstur. 

Aftenlæsning

Prins George kan også forvente flere lektier i det kommende skoleår samt en opfordring til at læse ti minutter hver aften. 

På det sportslige område kommer der til at blive lagt vægt på basiskunnen som at løbe, kaste, hoppe og gribe samt svømning og både individuel- og holdsport. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden