Overraskelse: Nyt privat foto af prinsesse Charlotte offentliggjort

Hertuginde Kate og prinsesse Charlotte.

Hertuginde Kate og prinsesse Charlotte.

Foto: MEGA
Kate og William har delt et sødt, nyt billede af prinsesse Charlotte.

Det er ikke alt for tit at Kate og William deler private billeder af deres børn. Ofte kan vi kun være sikre på nye, når børnene har fødselsdag. Men lørdag delte hertuginde Kate og prins William et nyt billede af deres datter, prinsesse Charlotte. 

Anledningen for det nye pletskud er en stor kampagne under navnet "Save the butterflies" (Red sommerfuglene, red.), der har til formål at få briterne til at hjælpe med at finde ud af, hvordan naturen har det ved at tælle og melde ind, hvor mange sommerfugle de spotter i løbet af dagen. 

Seks-årige prinsesse Charlotte står på billedet forsigt med en smuk sommerfugl i hænderne. Ifølge Hello er billedet taget på familiens landsted Amner Hall i Norfolk. 

Det er en mærkesag for Prins William og hertuginde Kate at sætte klimaet og naturen på dagsordnen, og "Save the butterflies" er blot et af de projekter, som parret tager del i. 

Bl.a. har de sammen med Sir David Attenborough lanceret den store klimapris The Earthshot Prize, hvis vindere står bag bærredygtige løsninger på verdens klimaproblemer. 

Længe siden vi sidst så Charlotte

Det er længe siden, at Kate og William har delt et billede eller video af deres datter på deres sociale medie-profiler. 

Seneste var hun en del af sine forældres 10-års bryllupsdagsvideo, hvor hun sammen med sine brødre prins George og prins Louis kan ses løbe og leg i området omkring netop Amner Hall, hvor det nye billede er taget.

Højst utraditionelt blev der ikke delt et fødselsdagsbillede af prinsessen, da hun 2. maj fyldte seks år på Kate og Williams Instagram-profil. Som præsident for det engelske fodboldforbund FA, deltog prins William nemlig i en boykot af sociale medier i kampen mod racisme og diskrimination på nettet i ugen, hvor Charlotte havde fødselsdag. 

Derfor blev prinsessen i stedet fejret på det britiske kongehus' officielle Instagram-konto samt på farfar prins Charles og hertuginde Camillas profil. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden