25. apr. 2020
Af Marianne Singer

Overrasker sørgende familie: Harry sender personlig mail

prins harry
Prins Harry med sin hustru, hertuginde Meghan.
Foto: Mega
Prins Harry sendte stærke og trøstende ord til en engelsk familie, der netop har mistet deres elskede datter.

Selvom prins Harry sammen med sin hustru, hertuginde Meghan, er trådt tilbage som senior kongelige i den britiske kongefamilie, er han stadig meget passioneret omkring sine protektioner.

Og det var netop som protektor for en af sine protektioner, WellChild, at prins Harry forleden viste, hvor engageret han stadig er.

Personlig mail

Ifølge magasinet Hello sendte prins Harry nemlig en personlig mail til forældreparret, Hayley and Gary Smallman, efter at de mistede deres datter Holly på 18 år i sidste måned.

Holly, der havde været alvorligt syg lige siden sin fødsel, mødte prins Harry i 2015, da hendes yngre søster Ruby vandt Most Caring Young Person Award ved WellChild Awards.

Knuste af sorg

Til Daily Mail fortæller forældrene, der er knuste af sorg, at coronakrisen har gjort det ekstra svært for dem, fordi de ikke måtte invitere mere end ti personer med til begravelsen og derudover ikke har kunnet være sammen med familie og venner, som de plejer.

Så for familien var det en dejlig og hjertevarmende overraskelse, da de pludselig modtog en mail fra prins Harry.

Mindes møde

I mailen skriver prins Harry blandt andet, at han føler sig heldig over at have mødt Holly og at hun var en helt særlig og glad pige, der havde et tæt bånd til sine søskende.

Derudover roser han også moderen Hayley for hendes arbejde for organisationen.

Mailen slutter prins Harry med at sende sin og Meghans dybfølte kondolance, underskrevet "Harry".

Læs mere om: