1. maj. 2020
Af Christinna Braun

På Kate og Williams bryllupsdag: Det gjorde Kate

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine brugte en del af sin bryllupsdag på at sætte fokus på gravide og nybagte mødre.

Storbritanniens hertuginde Catherine og prins William kunne onsdag den 29. april fejre, at det er ni år siden, de to blev smedet sammen i Westminster Abbey i London.

Selvom det kongelige par sikkert fejrede dagen privat i hjemmet Anmer Hall, kaldte arbejdet på den 38-årige Kate. Ifølge Hello Magazine deltog hertuginde Catherine i videomøde med både almindelige og velgørende organisationer, der støtter gravide og nybagte mødre.

Interessant emne for Kate

Hertuginden, der selv er mor til tre, interesserer sig meget for det at være mor, og det dannede også rammen for den podcast, Kate deltog i i begyndelsen af året. Til Giovanna Fletcher’s podcast ”Happy Mum, Happy Baby”, fortalte hertuginde Catherine blandt andet om livet som mor til prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis.

Kate og William takkede

Prins William og hertuginde Catherine er sammen med deres tre børn lige nu i selvisolation i deres hjem Anmer Hall, og på deres ni-års bryllupsdag fik de også mulighed for at takke for de mange lykønskninger, der strømmede ind på dagen. Kate og William benyttede deres Instagramprofil til at sige tak med et skønt billede fra deres bryllup og disse ord:

- Ni år siden i dag – tak for alle jeres kærlige beskeder på hertugen og hertuginden af Cambridges bryllupsdag!

Se billedet, William og Kate lagde op på Instagram, ved at klikke her.

Læs mere om: