Pigerne er vilde med prins Harry

Foto: AOP
Den britiske ungkarl prins Harry blev taget godt imod, dag han i går talte ved en event på et kunstmuseum i Rom.

Det var en veloplagt og meget populær prins Harry, der i går besøgte Kunstmuseet MAXII i Rom i forbindelse med sin rundrejse i Italien. Og en stor horde af især kvindelige fans tog begejstrede imod den 29-årige ungkarl. De råbte hans navn og bad om selfies med den britiske prins. Og han stillede velvilligt op, gav hånd til flere af de hvinende piger, småsludrede med dem og fik dem til at grine. Det skriver Hello Magazine.

Stemningen var munter, og alle var glade, da prinsen besøgte museet for at meddele at den prisvindende kunstner Wolfgang Buttress er udvalgt til at designe den britiske pavillon ved Milan Expo næste år.

Expo vil fokusere på bæredygtighed og udvikling - emner som står prins Harry nær, fortalte han.

- Jeg føler et stort ansvar for den næste generation, sagde prinsen, der også kom ind på vigtigheden af at lære lokalsamfund i udviklingslandene at hjælpe sig selv, og til at støtte dem i at forhindre ekstrem fattigdom og effekterne af sygdomme såsom HIV.

- Sammen skal vi forbedre livskvaliteten for de mindre heldige, sagde den populære prins, der tydelig vis fik mangt et pigehjerte til at smelte. Både med sine ord, men i lige så høj grad med sin blotte tilstedeværelse.

VIDSTE DU AT: BILLED-BLADET har åbnet et univers, der handler om internationale kongelige? Det er på engelsk og dansk. Besøg Royalista.com her!
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden