Pippa Middleton om maraton-cykelløb: Skræmmende at cykle om natten

Pippa og James Middleton i \

Pippa og James Middleton i "Race across America".

Foto: AOP
Hertuginde Catherines søskende Pippa og James Middleton har sammen med seks andre cyklet tværs over USA til fordel for velgørenhed.

Det var lidt af en cykeltur, hertuginde Catherines søskende Pippa og James Middleton begav sig ud på i sidste uge.

Som deltagere i cykelløbet ”Race across America” ventede der briterne en distance på 3.000 mil, svarende til omkring 4.828 kilometer, og selv om de var en del af et hold på otte personer, der skiftedes til at cykle og således ikke skulle cykle hele distancen selv, var der alligevel en del kilometer i benene, da de lørdag kom i mål i Annapolis i Maryland efter seks dage og knap 11 timer på landevejen.

- Det hårdeste var selve udfordringen og ikke at få nok søvn. Vi fik omkring tre timers søvn om natten, fortalte Pippa Middleton til Daily Mail.

Hun fandt især cykling ved nattetide udfordrende:

- Jeg synes, det var ret skræmmende at cykle om natten. Der var nogle nætter, hvor vi mødte slanger, stinkdyr og rådyr.

Hertuginde Catherines søskende og deres hold samlede penge ind til British Heart Foundation, som Pippa Middleton er ambassadør for, og til The Michael Matthews Foundation, som arbejder for at sikre uddannelse til udsatte børn.

Ifølge Daily Mail havde Pippa, James og resten af holdet lørdag indsamlet mere end 4.800 pund, svarende til cirka 45.000 kroner.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden