Pippa Middleton om sin søsters bryllup: Det var surrealistisk

Pippa Middleton.

Pippa Middleton.

Foto: AOP
I sit første TV-interview fortæller Pippa, at hertuginde Catherine og prins Williams bryllup ikke føltes så stort.

Pippa Middleton har skullet vænne sig til, at hun ikke har kunnet holde sit privatliv for sig selv, efter hendes søster giftede sig med prins William og fik titlen hertuginde Catherine.

Hun har netop givet sit første TV-interview nogensinde til NBC’s ”Today Show”, og her fortæller Philippa Charlotte Middleton blandt andet om, hvordan det var at være med til sin storesøsters bryllup.

- Det var surrealistisk. Det lyder måske lidt sjovt, men vi så det som et familiebryllup. Det var først bagefter, at det gik op for mig, hvor stort det var. Jeg fokuserede på at se efter min søster og de små brudepiger, siger Pippa Middleton ifølge The Telegraph i interviewet og tilføjer:

- Selv da jeg gik gennem kirken, føltes det bare, som om jeg skulle performe foran en hel masse mennesker og ikke hele verden. Jeg lagde ikke mærke til alle kameraerne, kun de mange folk i kirken. Først da vi stod på balkonen og så en masse folk stimle sammen, tænkte jeg ”hold da op, det her er ret specielt”.

Den berømte brudepigekjole

30-årige Pippa Middleton var hertuginde Catherines brudepige, og hun blev noget overrasket over al den opmærksomhed, hun selv fik i medierne.

Hun bar nemlig en smuk og kropsnær cremefarvet kjole, som endte med at gøre hendes bagdel berømt.

- Det var ikke planlagt. Det var meget uventet, for det var egentligt meningen, at kjolen skulle være ubetydelig. Det er vel på en måde flatterende, men helt sikkert også pinligt, fastlår Pippa Middleton i interviewet.

Hun har ikke haft kjolen på siden, men den hænger i hendes skab, og hun håber, at hun en dag kan vise den til sine kommende børn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden