19. apr. 2020
Af Malan Joensen

Prins Charles' første podcast: Hør den her

Prins Charles.
Prins Charles.
Arkivfoto: MEGA
Som en særlig gestus i påskedagene har prins Charles læst op fra Johannesevangeliet.

Prins Charles, 71, der netop er kommet sig efter at være blevet smittet med coronavirus, har bidraget til et særligt projekt i påskedagene.

Westminster Abbey i London har desværre lukket for al aktivitet for offentligheden inde i selve kirken på grund af coronavirus, men istedet har de podcasten Abbeycast, hvor der er gudstjenester, forskellige læsninger fra biblen, bønner, velsignelser og kirkemusik - alt sammen produceret i henhold til retningslinjerne om at holde afstand.

Og prins Charles er med i afsnittet fra påskedag, hvor han læser Johannesevangeliet vers 1-18 om Jesu opstandelse.

Ifølge Abbeycast er udsendelsen blandt andet optaget i St Catherine’s Chapel Garden, men mon ikke prins Charles, der i disse dage holder til på Birkhall i Skotland med hertuginde Camilla, har optaget sit bidrag på hjemmekontoret og derefter sendt det til kirkens podcast-redaktion.

Podcasten med prins Charles varer 21.39 minutter, og prinsens oplæsning fra Biblen starter omtrent 1.40 minutter inde i udsendelsen.

Hør podcasten gratis herunder:

Husk, at BILLED-BLADET også har mange spændende, gratis podcasts fra det royale univers.

Lyt til "Sådan er Mary: Tre der er helt tæt på fortæller", "Dronning Ingrid og kong Frederik: En kærlighedshistorie" samt "Derfor elsker de kongelige Gråsten" direkte herunder:

Læs mere om: