Prins Charles giver kunstlærer en kongelig forskrækkelse

Prins Charles har sat sig for at lære, hvordan man syr perler og pindsvinepigge på et elgskind. Det skete, mens han var på rundvisning på en ny Emily Carr-udstilling i London.

Prins Charles har sat sig for at lære, hvordan man syr perler og pindsvinepigge på et elgskind. Det skete, mens han var på rundvisning på en ny Emily Carr-udstilling i London.

Foto: AOP
Prinsen besøgte den nye Emily Carr-udstilling i London og så blandt andet nærmere på, hvordan man syr perler på elgskind.

Prins Charles var nysgerrig, da han tirsdag den 11. november var på besøg på den nye Emily Carr-udstilling i London. Og det blev for meget for kunstlæreren Judy Anderson, som var bange for, at prinsen ville ende med at komme til skade, da han viste interesse for traditionelle kunstformer.

Udstillingen hedder: “Fra skoven til havet: Emily Carr i British Colombia”, og den består af værker af den canadiske kunstner Emily Carr, som døde i 1945. Hendes arbejde var inspireret af indfødte folk og deres kulturer.

Under rundvisningen satte Prins Charles sig ved Judy Andersons bord, hvor hun sad og underviste i, hvordan man syr perler og pindsvinepigge på et elgskind.

Men da prinsen ville gribe fat i nogle pindsvinepigge, blev Judy Anderson forskrækket.

- Han stak bare sin hånd derind, og det skræmte mig, sagde læreren ifølge den canadiske nyhedskanal CBC News.

- Det ville have været forfærdeligt, hvis han var blevet såret ved mit bord,” tilføjede hun, efter at hun havde forklaret, hvor benovet og begejstret, hun var blevet, da den 65-årige prins lagde vejen forbi netop hendes bord.

Emily Carr-udstillingen på Dulwich Picture Gallery i London fortsætter indtil marts næste år.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden