25. mar. 2020
Af Lene Skriver Bak

Prins Charles har en corona-bøn: Vent med at sende post til os

Dronning Elizabeth, prins Charles, hertuginde Camilla, prins William og hertuginde Catherine.
Dronning Elizabeth, prins Charles, hertuginde Camilla, prins William og hertuginde Catherine.
Foto: Mega
Coronaudbruddet får nu også konsekvenser for posten til prins Charles, hertuginde Camilla, prins William, hertuginde Catherine, prins Harry og hertuginde Meghan, der har en bøn til offentligheden.

På den hjemmeside, der tilhører prinsen af Wales, altså prins Charles, kunne man tirsdag aften se et usædvanligt opslag.

Prins Charles og hans nærmeste familie; hustruen, hertuginde Camilla, og hans sønner, prins William og prins Harry med deres hustruer, har en særlig bøn til offentligheden.

Det er nemlig sådan, at coronaudbruddet, der også har ramt Storbritanien hårdt, har fået indflydelse på håndteringen af den kongelige post, der sædvanligvis hober sig op og udgør et ikke uvæsentligt arbejdspres for hoffets ansatte.

Medlemmerne af den britiske kongefamilie svarer nemlig på post og kort sendt til familien i anledning af fødselsdag, fødsler, bryllupper og lignende lejligheder.

Og det er svært at nå i disse dage.

På prins Charles' hjemmeside, kan man læse følgende meddelelse til offentligheden:

"Vær venligst opmærksom på, at vores kapacitet til at håndtere post og personlig korrespondance på grund af restriktioner på grund af corona-virusset er reduceret i øjeblikket. Der vil være længere svartid end sædvanligt på breve og kort. Dette gælder for post til prinsen af Wales, hertuginden af Cornwall, hertugen og hertuginden af Cambridge og hertugen og hertuginden af Sussex."

Opslaget afsluttes med en opfordring:

"På baggrund af dette, beder vi de skrivende om at overveje, om deres brev er tvingende nødvendig eller om det muligvis kan vente til denne situation er blevet løst."

Læs mere om: