23. feb. 2022
Af Lene Skriver Bak

Prins Charles i sorg over YouTube-stjerne

Prins Charles.
Prins Charles.
Arkivfoto: Mega
Prins Charles er chokeret og ked af det, efter nyheden om YouTube-stjernen Jamal Edwards død kom frem.

Prins Charles sender sine varme tanker til den efterladte familie efter musikeren, DJ'en og YouTube-stjernen Jamal Edwards, der døde 20. februar.

Dødsfaldet var pludseligt og uventet og den britiske musiker døde hjemme hos sin mor.

Jamal Edwards var frem til sin død ambassadør for prins Charles' velgørenhedsorganisation The Prince's Trust, som prinsen grundlagde tilbage i 1976.

Organisationen hjælper børn og unge mellem 11 og 30, der kæmper i skolen, er arbejdsløse eller er i risiko for at blive ekskluderet fra samfundet.

Jamal Edwards har blandt andet kæmpet for, at hjælpe unge med at få deres liv som selvstændige erhvervsdrivende op at køre, og desuden oprettet Jamal Edwards Delve, som har til formål at genoprette ungdomscentre.

Han er kendt for at have skabt musikplatformen SBTV, der hjælper nye kunstnere, der kæmper for at komme frem. SBTVs YouTube-kanal har stor succes og rundede i 2019 en million abonnenter.

Prins Charles udtrykker sin sorg over Edwards død på Instagram, hvor Clarencehouse-profilen, som prinsen deler med sin hustru, hertuginde Camilla, har delt et billede af prins Charles og Jamal Edwards sammen.

Med billedet har prinsen delt følgende ord:

"Tænker på Jamal Edwards familie i dag. Hans indsats for musikken, men også hans arbejde som ambassadør for en ny generation, inklusiv hans arbejde for The Prince's Trust, var en inspiration for så mange."

Jamal Edwards blev 31 år.

Læs mere om: