Onsdag, 10. februar 2016 - af Juliane Olsen

Prins Charles inviterer offentligheden ind i sin private have

Prins Charles
Prins Charles (arkivfoto)
Foto: AOP
Den haveinteresserede prins Charles vil åbne sine storslåede arealer på Highgrove i forbindelse med en havefestival i april.
Den 67-årige prins Charles vil dele sin store passion for haver med offentligheden, når han i april åbner sine arealer ved Highgrove House i Gloucestershire for offentligheden.   Hans kontor, Clarence House, har offentliggjort, at den kommende konge nu vil give gæster mulighed for at få del i hans store interesse.   Der vil blandt andet være mulighed for at høre oplæg fra eksperter som den kongelige blomsterbinder Shane Connoly.

LÆS MERE: Prins Charles genskaber træhus til prins George

 

Prins Charles påvirker prins George

Hun designede blandt andet blomsterarrangementerne, da prins William blev gift med hertuginde Catherine.   Havefestivalen på Highgrove finder sted fra 11.-16. april, og den skal blandt andet sætte fokus på prins Charles’ interesse for økologisk og bæredygtigt havebrug.   Prins Charles er allerede begyndt at påvirke sit barnebarn, toårige prins George, til at tage del i hobbyen.

LÆS MERE: Prins George hjælper farfar prins Charles

 

Overskuddet går til velgørenhed

Prins Charles har allerede omdannet haven til at være et sandt paradis for den lille rolling med træhuse og lange gange med legearealer mellem buske og træer.   Ifølge den officielle pressemeddelelse i forbindelse med arrangementet skal havefestivalen ses som en mulighed for, at der bliver delt viden mellem verdensberømte havekyndige, havedesigneren og biologer.   Al overskud går til The Prince of Wales’ Charitable Foundation, og entrépriserne starter ved 165 kroner. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden