1. jun. 2020
Af Christinna Braun

Prins Charles: Jeg glemmer aldrig denne oplevelse med Dronningemoderen

Prins Charles og dronningemoderen, dronning Elizabeth.
Prins Charles og dronningemoderen, dronning Elizabeth.
Fotomontage: MEGA
I et nyt radioprogram fortæller prins Charles, hvordan en oplevelse med mormor dronning Elizabeth fik en interesse til at spire.

Englands prins Charles er meget glad for klassisk musik, og i et nyt radioprogram fortæller prinsen, at interessen opstod for mere end 60 år siden!

Prins Charles fortæller i det første af to programmer på den britiske radiokanal Classical FM, at han blot var syv år gammel, da han fik øjnene op for klassisk musik. Det skriver Clarence House på Instagram.

Den unge prins Charles var dengang i Covent Garden med sin mormor, dronning Elizabeth (i daglig tale kaldt Dronningemoderen, red.), og sammen så de den russiske Bolshoi-ballet optræde.

Vil aldrig glemme det

I opslaget på Instagram afsløres en lille bid af radioprogrammet, hvor prins Charles fortæller om oplevelsen med den russiske Bolshoi-ballet.

- Det var deres første besøg i Storbritannien, og jeg vil aldrig glemme den fantastiske begivenhed. Jeg blev så inspireret af det, og det er derfor, jeg tror, at det er så vigtigt for bedsteforældre eller andre relationer at tage børnebørn på omkring syv år ud og se nogen, der optræder med kunst, siger prins Charles blandt andet i radioprogrammet.

Hør en lille bid af prins Charles i radioprogrammet ved at klikke her.

Læs mere om: