Prins Charles og Camilla er landet i Danmark

Det britiske prinsepar blev behørigt afhente af kronprinsparret ved ankomsten til Københavns Lufthavn lørdag eftermiddag.
Foto: Birger Storm

Krone 1 var kørt i stilling, da prins Charles og Camilla i dag landede i Københavns Lufthavn.

Lørdag, 24. marts 2012 - af Henrik Salling

Parret kom direkte fra Sverige, hvor de i de sidste par dage har beæret vores svenske broderfolk med deres besøg. Men nu er tiden kommet til, at også danskerne kan få et glimt af Englands kommende konge og hans hustru.

I lufthavnen stod kronprinsparret klar og det var tydeligt at se, at der var stor gensynsglæde hos begge par. Og som den gentleman prins Charles er, kyssede han Mary blidt på hånden, da de to hilste på hinanden.

Et større opbud af engelske pressefolk stod også klar i lufthavnen - klar til at følge parret rundt på deres tur i Danmark.

I morgen skal parret blandt andet besøge den engelske kirke St. Alban, hvor de skal deltage i en kort gudstjeneste og plante et træ til minde om deres besøg i Danmark.

Da parret ankom til Amalienborg, hvor de er indlogeret, benyttede Charles dog straks lejligheden til en lille spadseretur i kvarteret omkring slottet til stor forundring for de forbipasserende københavnere, som også benyttede det gode vejr til en lørdagstur.

Se også: Se det spændende program for Charles og Camilla